Bichon desparasitat i feliç

Aquesta és la Cloe, un bichon que té un parell d’anys. És la reina de casa seva i visita regularment la nostra perruqueria. Com totes les mascotes, de tant en tant s’ha de desparasitar. Els seus amos han demanat assessorament a l’Hospital Mediterrani Veterinaris per saber quin és el millor mètode per a la seva gosseta, tant per a la desparasitació interna com externa. En el seu cas, se’ls ha recomanat la desparasitació amb pastilles, tot i que hi ha molts tipus de productes que permeten protegir els nostres animals de companyia. Si dubtes, contacta amb nosaltres i demana’ns consell. I per saber-ho tot sobre la desparasitació, llegeix la nostra darrera entrada al blog.

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *