El Nadal és millor amb la meva mascota!

A Mediterrani Veterinaris som fans del Nadal i per això volem felicitar-vos de manera especial aquestes festes. Són dies per compartir amb la família i a moltes llars, això inclou també a una mascota.

Així que, només cal que ens recordeu que “El Nadal és millor amb la meva mascota”. Digueu-nos aquesta frase si veniu a Mediterrani Veterinaris fins al 6 de gener i rebreu un obsequi.

I si us regalen una mascota o decidiu adoptar-ne una per Nadal, recordeu que els animals no són joguines, com ja us vam explicar al bloc fa un parell de setmanes. La vostra mascota us omplirà d’alegria, us farà companyia i us donarà el seu amor incondicionalment, i  per això la cuidareu i estimareu tota la seva vida. A partir d’ara ja podreu dir: “El Nadal és millor amb la meva mascota!”.

Mediterrani Veterinaris us desitja unes Bones Festes amb les vostres mascotes!

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *