Les mascotes triomfen a les xarxes

Tenen milers de seguidors a Instagram, els seus vídeos triomfen a Youtube, i fins i tot n’hi ha que tenen perfil propi de Facebook o Twitter i també blog o web pròpia. No parlem de les anomenades “it girls” ni d’estrelles de la música, estem parlant d’algunes mascotes, com aquest Pomeranian de la foto, la mascota més famosa del món a les xarxes amb un total de 24 milions de seguidors. Gossos, gats i fins i tot guineus triomfen a les xarxes socials des de fa més o menys una dècada. Fins i tot les mascotes d’alguns famosos superen en popularitat als seus amos.

A un clic de la fama

Si hem de triar una xarxa social on les mascotes són les autèntiques protagonistes, aquesta és, sens dubte, Instagram. Us presentem a algunes de les més populars:

@hamilton_the_hipster_cat

Hamilton, el gat amb bigotis

Hamilton és un gat que viu en Sant Francisco. Fins aquí res estrany, però a diferència d’altres gats el Hamilton té 788 mil seguidors a Instagram, on és famós pels seus peculiars bigotis blancs i les seves migdiades al sofà dels seus amos, això sí, com qualsevol altre gat.

@jiffpom

Aquest Pomeranian ha batut tres vegades el rècord Guinness pel seu nombre de seguidors a les xarxes. Compta amb 7,4 milions de seguidors a Instagram, però en total, si sumem els seus diferents comptes a les xarxes socials, acumula més de 24 milions de seguidors, xifra que el converteix en la mascota més famosa del món. Pots seguir-lo a Instagram, musical.ly, YouTube i Snapchat i també té web pròpia.

@prissy_pig

Els porquets Priscilla i Poppleton han ampliat la família

Amb 687 mil seguidors, aquesta família de porquets de Florida és, sens dubte, molt popular. Les seves fotos a Instagram aconsegueixen enamorar a qualsevol que visiti el seu compte amb posats en llocs i situacions molt divertits, els encanta disfressar-se i, de vegades, ho fan acompanyats pel seu gran amic, un buldog francès.

@barkleysircharles

Aquest buldog francès de 5 anys viu a Seattle i fa les delícies dels seus més de 481 mil seguidors a Instagram amb divertides fotografies, en les quals sol aparèixer disfressat o menjant, que sembla que són dues de les seves aficions favorites.

@juniperfoxx

Juniper, la guineu

Juniper és una guineu vermella que viu en captivitat amb una família que la va adoptar amb només cinc setmanes. Li encanta menjar mitjons i “robar” menjar. Té més de 2 milions de seguidors a Instagram i també pàgina web pròpia. És una de les excepcions entre les mascotes famoses a Internet, ja que gossos i gats són els que més triomfen a les xarxes.

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *