Cardiologia

Branca de la medicina veterinària orientada a l’estudi, diagnòstic, tractament i prevenció de les malalties cardiovasculars.

El cor és un múscul que treballa de forma permanent, i els seus batecs faciliten la circulació de la sang, distribuint oxigen i nutrients per tot l’organisme. Per això, el seu correcte funcionament és indispensable per a la vida i, si la nostra mascota pateix una malaltia cardíaca, és important dirigir-se a un especialista: els cardiòlegs són els especialistes veterinaris dedicats al diagnòstic, el tractament farmacològic (ús de medicaments) i la prevenció de les malalties de l’aparell cardiovascular: cor i vasos sanguinis.

Cardiologia

Necessites una visita de Cardiologia per a la teva mascota? Demana’ns hora.

Com treballa l’Hospital Mediterrani Veterinaris

Tenim com a objectiu oferir servei en la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties. Els símptomes en el gos amb problemes cardíacs poden ser, entre altres, tos, cansament, manca d’aire, pèrdua de pes i desmais.

L’augment en l’esperança de vida dels nostres gossos i gats i un estil de vida cada cop més sedentari ha comportat un increment en l’aparició de malalties del cor; encara que també pot donar-se aquest tipus de quadres clínics en animals joves.

Una correcta i ràpida actuació davant d’un problema cardíac suposarà, en moltes ocasions, la diferència en el pronòstic, la qualitat i l’esperança de vida del pacient.

Al nostre blog

Malalties del cor en gossos i gats

/
La Cora és una gossa de 8 anys i fa unes setmanes va venir a…

A Mediterrani Veterinaris estrenem pàgina web!

/
Benvinguts a la nova pàgina web de l'hospital Mediterrani Veterinaris!…