Cirurgia de teixits tous

Resoldre algunes de les patologies que pateixen les nostres mascotes requereixen una tècnica quirúrgica. Al nostre centre trobaràs especialistes amb molta experiència en cirurgia de teixits tous (ocular, hepatobiliar, urinari, etc.), traumatologia (fractures, luxacions, etc.) o neurologia (hèrnies discals,etc).

Cirurgia de teixits tous

Necessites una visita de Cirurgia de teixits tous per a la teva mascota? Demana’ns hora.

Com treballa l’Hospital Mediterrani Veterinaris

L’Hospital Mediterrani Veterinaris disposa de tecnologia i equipament per al monitoratge i anestèsia, la qual cosa ofereix la màxima seguretat a les nostres mascotes i, sobretot, confiança als nostres clients.

Una altra de les grans diferències que aporta l’Hospital Mediterrani Veterinaris, és que en totes les cirurgies el veterinari cirurgià és assistit per l’equip d’auxiliars, garantint un control més gran de les anestèsies i les cures.

Examen prequirúrgic: Realitzem un examen detallat. Ens servirà per a determinar un protocol d’anestèsia específic. Aquestes proves tenen el benefici addicional que ens serveixen de base per a possibles futures anàlisis.

Anestèsia: Els nivells de pressió arterial, freqüència cardíaca, freqüència respiratòria, temperatura corporal i el nivell d’oxigen són controlats durant tota la cirurgia.

Gestió del dolor: Per a reduir al mínim la incomoditat de la mascota, normalment s’utilitza una combinació d’anestèsics locals, antiinflamatoris no esteroïdals i analgèsics generals. El protocol exacte s’adapta a cadascun dels nostres pacients.

Cures postoperatòries: El temps que la teva mascota haurà de passar en cures intensives varia segons la cirurgia i és avaluat en cada cas concret pel seu veterinari responsable.

Al nostre blog

A Mediterrani Veterinaris estrenem pàgina web!

/
Benvinguts a la nova pàgina web de l'hospital Mediterrani Veterinaris!…