Medicina d’animals exòtics

Els nous animals de companyia (NAC), coneguts com a “exòtics”, cada vegada amb més èxit entre els nostres clients, també són atesos a l’Hospital Mediterrani Veterinaris. Des de conills, hàmsters, conills porquins i xinxilles, porcs vietnamites, rèptils i tot tipus d’aus, com lloros o rapinyaires, rebran la millor atenció del nostre equip veterinari.

Cadascun d’aquests animals té unes necessitats i requeriments específics en funció de l’espècie, que el seu propietari haurà de conèixer per tal d’evitar futurs problemes.

Medicina d’animals exòtics

Tens un animal exòtic i necessites visita? Demana’ns hora.

Com treballa l’Hospital Mediterrani Veterinaris

L’equip de l’Hospital Mediterrani Veterinaris té una gran experiència i formació en Medicina d’Animals Exòtics a més de tenir a la nostra disposició els equips més avançats.

El Servei de Medicina d’Animals Exòtics de la clínica disposa d’un equipament tant de diagnòstic com terapèutic per a enfocar, diagnosticar i tractar les patologies més freqüents.

Però no només tractem problemes patològics, sinó que oferim un servei especialitzat en medicina interna, cirurgia, analítica de laboratori, vacunació, desparasitació, diagnòstic per imatges, hospitalització i urgències 24 hores per a les mascotes “exòtiques”.

Al nostre blog

La manca de vitamines en conills d'Índies

/
Les carències de vitamines són especialment freqüents en animals…

Animals exòtics: les tortugues com a mascotes

/
Actualment, hi ha molta gent que té tortugues d'aigua. Són,…

Els conills porquins com a animals de companyia

/
Tot i la seva mida petita, els conills porquins, també coneguts…