L’Hospital Mediterrani Veterinaris

Hospital Mediterrani Veterinaris posa a la teva disposició un centre exclusiu, on trobaràs totes les especialitats veterinàries per tal que puguis realitzar la majoria de proves i tractaments sense necessitat de desplaçar-te.

Disposem d’àmplies instal·lacions per a la comoditat de la teva mascota, des de quiròfans a zones d’hospitalització on els animals ingressats tenen un ambient tranquil i un tracte amistós.

2 quiròfans

Comptem amb dues sales estèrils on els nostres experts professionals realitzen diàriament nombroses intervencions. Fins i tot es poden fer simultàniament diverses cirurgies, de manera que s’eviten esperes. Els quiròfans són moderns, dotats amb equips complets d’anestèsia i reanimació.

Sala de cures

En aquesta sala adjunta al quiròfan es prepara, desinfecta i esterilitza el material que s’utilitza en cadascuna de les intervencions. Tota l’àrea operatòria és d’accés restringit, i el nostre personal també ha de seguir unes normes estrictes per accedir-hi.

Sala de raigs x

Disposem d’un equip modern, homologat, que ens permet oferir-te un servei de diagnòstic per la imatge. L’equip de radiologia es troba en aquesta sala independent i identificada com a tal.

Sala d’ecografies

La sala d’ecografia disposa d’un ecògraf doppler d’última generació que ens permet realitzar ecografies abdominals, així com ecocardiografies.

Quatre consultes

Disposem de consultes totalment equipades per a l’exploració i diagnòstic general. També tenim una consulta pensada per als nostres amics felins amb la intenció d’evitar l’estrès que puguin patir al veterinari.

Laboratori

Laboratori d’anàlisis propi per tal de realitzar gran part de les analítiques necessàries per al diagnòstic dels nostres pacients. Anàlisis de sang (bioquímica, hemograma i ions), anàlisis d’orina, proves de coagulació, citologies, raspats, serologies.

Hospitalització per a gossos

Espai per a gossos en estat crític que necessiten monitorització i tractament intensiu permanent, sempre sota l’atenció d’un veterinari i un auxiliar experimentats les 24 hores. Algunes vegades, per tal de poder realitzar un diagnòstic, és necessari mantenir al pacient en observació i/o realitzar proves diagnòstiques.

Hospitalització per a gats

La clínica disposa d’una sala d’hospitalització exclusiva per a gats, per així evitar-los l’estrès que els suposa estar amb gossos, perquè se sentin una mica més “com a casa”.

Hospitalització infecciosos

És una sala completament equipada per a albergar animals que pateixen malalties infeccioses o parasitàries susceptibles de ser transmeses a altres animals sans.

Biblioteca

Disposem d’una sala d’estudi on el personal té a la seva disposició llibres de totes les especialitats per a poder consultar i seguir-se formant, per estar a l’última tant en diagnòstics com en tractaments.

Sala d’actes

A l’hospital comptem amb una sala d’actes on s’imparteixen conferències, xerrades i cursos per a Auxiliars Veterinaris i cursos de Veterinària, tant per al personal del mateix hospital com per a veterinaris d’altres clíniques.

Botiga especialitzada

Disposem d’una botiga especialitzada en productes per a les teves mascotes. Hi trobaràs pinsos de primera qualitat per a alimentar el teu animal. A més, disposem de pinsos per a animals amb malalties que requereixen una alimentació específica: insuficiència renal, diabetis, obesitat, etc.

Pàrquing gratuït

L’Hospital Mediterrani Veterinaris disposa d’un pàrquing gratuït exclusiu per als clients. D’aquesta manera, aquells que visiten el centre poden desplaçar-s’hi en el seu vehicle particular sense preocupar-se de l’aparcament, sempre pensant en oferir el millor servei a pacients i propietaris. A més, el nostre aparcament ocupa l’extensió més gran de la zona, de forma que segur que hi haurà lloc per al seu vehicle.

Aula de Formació

Els professionals de l’Hospital Mediterrani Veterinaris imparteixen formació a estudiants i veterinaris a l’Aula de Formació del centre. A l’espai, totalment equipat, també es realitzen cursos periòdics per a la plantilla de l’hospital. Així mateix, s’organitzen formacions i seminaris de diverses especialitats als quals es convida veterinaris col·laboradors amb el centre.