Coneix-nos

Sobre Nosaltres

Més de 30 anys de trajectòria professional ens avalen, i els nostres clients són la nostra millor carta de presentació. En el nostre dia a dia ens esforcem per ser el vostre centre de confiança, on tu i la teva mascota us sentiu com a casa.

EQUIP

Coneix el nostre equip de veterinaris altament qualificat i amb una àmplia experiència en el sector.

BLOG

Estigues al dia de tot allò que passa a Mediterrani Veterinaris i al món de les mascotes en general.

CONTACTA

Contacta amb nosaltres per demanar hora o en cas que tinguis alguna urgència.

Dedicació

Treballem per a tu

A l’Hospital Mediterrani Veterinaris treballem tots junts per la salut de les mascotes. Tots, veterinaris, auxiliars, recepcionistes, administració, atenció al client i al pacient i perruqueria. No ens conformem a oferir-te la millor medicina veterinària, amb un equip d’especialistes, sinó que anem molt més enllà, buscant l’excel·lència i posem tot el nostre esforç i il·lusió com a equip per aconseguir que les teves visites amb la teva mascota a l’Hospital siguin agradables.

Experts

Equip altament qualificat

Sabem que cada mascota és diferent i que, per tant, requereix un diagnòstic personalitzat. Per això treballem conjuntament per tal d’evitar complicacions, triar les millors solucions, simplificar el tractament i aconseguir, dins del possible, la millor salut. Demostrem una profunda preocupació per resoldre tots els problemes que es presentin amb agilitat i eficàcia, oferint l’amor més gran cap a les mascotes i entenent les preocupacions del propietari.

Al teu servei

Especialitats

Entenem la salut i el benestar de la teva mascota de manera global i per això posem a la teva disposició les especialitats veterinàries necessàries per oferir la millor cura al teu animal de companyia.

A l’Hospital Mediterrani Veterinaris t’oferim la solució que busques per a cuidar la salut de la teva mascota. A la nostra clínica veterinària trobaràs totes les especialitats necessàries pensades per a cuidar-la.

La millor atenció

Serveis

Hospital Mediterrani Veterinaris t’ofereix servei d’urgències, horari de 24 hores, tres sales d’hospitalització diferenciades, laboratori propi, perruqueria canina i felina, botiga especialitzada o assessorament en nutrició, entre altres. En definitiva, serveis que milloren la salut i el benestar de la teva mascota.

Els nostres serveis posats a la teva disposició ens permeten oferir-te una resposta ràpida i de qualitat. Et convidem a conèixer amb detall tots els serveis de l’Hospital Mediterrani Veterinaris.