Especialistes experts

Som professionals

Un ampli equip de professionals altament formats estan a la teva disposició per a resoldre els problemes de salut que necessiti la teva mascota.

VETERINARIS I ATENCIÓ AL CLIENT

Professionals experts al teu servei.

Dr. Ernest Vives

Dr. Ernest Vives

Cap de l’equip mèdic veterinari.

Serveis: neurologia, cirurgia de teixits tous i traumatologia.

Llicenciat en Veterinària l’any 1986 per la Universitat de Saragossa. Posteriorment realitza estudis universitaris de postgrau i s’especialitza en cirurgia, microcirurgia i traumatologia.

Ha completat diverses estades de formació en centres hospitalaris i universitaris dels Estats Units i Anglaterra. L’assistència a congressos nacionals i internacionals de manera periòdica complementen el seu treball diari a la clínica de petits animals des de fa més de 28 anys.

Dra. Annabel Dalmau

Dra. Annabel Dalmau

Serveis: dermatologia, medicina interna (principalment d’origen hormonal) i diagnòstic laboratorial.

Llicenciada en Veterinària per la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona l‘any 1992. Vinculada laboralment a l’Hospital Mediterrani Veterinaris des de l‘any 1993. L‘amor per la professió ha fet que mai hagi deixat de formar-se, i ha assistit a congressos nacionals i internacionals regularment en el camp de la dermatologia.

També ha fet estades en centres reconeguts a Nova York, Barcelona i València. Membre de la ESVD (European Society of Veterinary Dermatology), forma part del comitè científic del GEDA (Grup d’Especialistes en Dermatologia d‘AVEPA) i és acreditada en dermatologia per AVEPA. Per aprofundir encara més en aquest camp tan apassionant, és autora d’articles i col·laboracions en diverses revistes nacionals i de llibres de consulta en dermatologia. També ofereix ponències en congressos d‘especialitat d’àmbit nacional.

Dra. Alèxia Oliva

Dra. Alèxia Oliva

Serveis: oftalmologia, anestèsia-cirurgia i diagnòstic per la imatge.

Llicenciada en Veterinària l‘any 2003 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant els seus estudis realitza pràctiques a l’Hospital Mediterrani Veterinaris i va ser alumna col·laboradora al departament de Cirurgia i traumatologia de l‘hospital veterinari de la facultat.

Des del 2004 forma part de l’equip de Mediterrani Veterinaris, i continua la seva formació en els camps de la cirurgia de teixits tous, l‘anestèsia, l’oftalmologia i el diagnòstic per la imatge, motiu pel qual assisteix freqüentment a diversos congressos d‘especialitat, cursos d’anestèsia i realitza estades a l‘Institut Veterinari Oftalmològic de Barcelona.

Dra. Montsant Ossó

Dra. Montsant Ossó

Serveis: medicina interna, cardiologia, diagnòstic per la imatge (ecocardiografia) i etologia.

Llicenciada en Veterinària l‘any 1995 per Universitat Autònoma de Barcelona. L’estima pels animals i vetllar pel benestar animal la porta a dedicar-se a aquesta professió, formant part de l‘equip de l’Hospital Mediterrani Veterinaris des de l‘any 1999. Amb més de 20 anys d’experiència al món de la veterinària, ha realitzat diferents estades a centres de Tolosa, Barcelona i Madrid.

Assisteix regularment a congressos d‘especialitat com el GECAR, GTA d’especialitats veterinàries, AMVAC, GEMFE, etc. Compagina la seva feina amb activitats altruistes en defensa dels animals.

Dr. Isaac Casorran

Dr. Isaac Casorran

Serveis: medicina interna, oncologia i laboratori.

Llicenciat en Veterinària l‘any 1990 per la Universitat de Saragossa. Dedicat a la clínica veterinària des de fa més de 19 anys, ha treballat en diferents centres veterinaris, i actualment forma part de l’equip de l’Hospital Mediterrani Veterinaris. Participa en congressos de manera periòdica per tal d’aplicar les darreres novetats en el dia a dia de l’hospital.

Així mateix col·labora de manera altruista amb protectores d’animals de la zona, alhora que gaudeix del seu temps lliure practicant el muntanyisme en companyia de la seva família.

Dr. Xavier Sarobé

Dr. Xavier Sarobé

Serveis: medicina interna, cirurgia i laboratori.

Llicenciat en Veterinària l’any 1987 per la Universitat de Saragossa. Dedicat a la medicina de petits animals des del 1992 a l’Hospital Mediterrani Veterinaris. Membre d’AVEPA des de l’any 1995, assisteix regularment a congressos d’AMVAC, SECV i GEMFE.

Des de fa molts anys col·labora activament en diferents associacions en defensa dels gats i control de colònies (Amigat, Mogatini i Progat), activitat que complementa la seva tasca com a veterinari.

Dra. Bet Castell

Dra. Bet Castell

Serveis: medicina d‘animals exòtics, interna i d’urgències.

Llicenciada en Veterinària l’any 2005 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Forma part de l’Hospital Mediterrani Veterinaris des del 2014, havent adquirit experiències anteriorment en diverses clíniques i hospitals de Tarragona i Barcelona.

S‘ha enfocat durant més de 10 anys en la medicina d’exòtics, i ha assistit a nombrosos cursos i congressos veterinaris, continuant així amb la seva formació i especialització.

Dr. Joan Ferré

Dr. Joan Ferré

Serveis: medicina interna i medicina d’urgències.

Llicenciat en Veterinària el 2014 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Sempre l‘han apassionat els animals i l’ha atret el fet de poder-los ajudar a tenir una millor qualitat de vida.

Va realitzar un Erasmus pràctic a Bèlgica i, el 2015, va entrar a formar part de l’equip de Mediterrani Veterinaris. Com a membre d’AVEPA, ha realitzat estades en hospitals de Barcelona per ampliar la seva experiència professional.

Dr. Roger Llauradó

Dr. Roger Llauradó

Serveis: medicina interna, medicina d’urgències, oncologia.

Llicenciat en Veterinària el 2015 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant els estudis va cursar un Erasmus de pràctiques en el departament de Cirurgia i Medicina de petits animals de la Universitat de Košice, a Eslovàquia, i va formar part del programa de rotatori en medicina i cirurgia de petits i grans animals a l‘hospital universitari de la Universitat Texas A&M, als Estats Units.

Dedicat a la clínica de petits animals des de la llicenciatura, sempre ha trobat molt útil i estimulant la medicina. En la professió veterinària va trobar la combinació perfecta entre les ciències de la salut i l’estima pels animals. El seu interès principal és en el camp de l’oncologia veterinària, motiu pel qual assisteix a cursos i congressos per a poder aprofundir en aquesta tasca.

Dra. Anna de Manuel

Dra. Anna de Manuel

Serveis: medicina d’urgències.

Llicenciada en Veterinària l’any 1996 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Fa més d’onze anys que es dedica professionalment a la clínica de petits animals, decisió presa per l’amor a la natura i als animals. Actualment forma part de l’equip del servei d’urgències de l’Hospital Mediterrani Veterinaris.

Assisteix de manera regular als cursos i congressos organitzats per AVEPA per tal de mantenir-se al dia de les novetats en medicina veterinària. Compagina el seu dia a dia professional amb la medicina preventiva i cirurgia en altres centres veterinaris, així com col·laborant amb protectores d’animals de la zona. Però avui en dia, la seva principal passió és gaudir del seu temps lliure amb la família, i principalment amb el seu fill.

Toto Solà

Toto Solà

Atenció al client.

Toto és la gerent de l‘Hospital Mediterrani Veterinaris des de la seva fundació. Amb estudis relacionats amb l’Administració i la gestió de clíniques veterinàries, la seva tasca se centra en tots els processos d‘Atenció i Servei al Client.

El seu objectiu és que tot client amb la seva mascota obtingui un alt grau d’experiències positives mentre duri la seva relació amb l’Hospital Mediterrani Veterinaris. També els ofereix productes innovadors, d‘interès i diferents per a l’alimentació, higiene i benestar.

Sònia Vallès

Sònia Vallès

Atenció al client.

Tenir empatia, saber escoltar o entendre bé les necessitats del client per tal d‘ajudar de forma ràpida són els principis de Sònia. Participa en la recepció de l’Hospital, motiu pel qual és la intermediària entre la mascota i el veterinari, perquè siguin atesos amb la màxima brevetat.

La seva tasca principal a l‘Hospital Mediterrani Veterinaris és oferir una bona atenció al client i que aquest ho valori. Sònia té un gran amor per les mascotes i per això s’esforça a transmetre respecte i perquè tots "els regalem" una vida digna amb afecte i bona atenció.

Àurea Morales

Àurea Morales

Atenció al client.

El seu entorn familiar sempre ha estat marcat per la presència d‘animals de companyia, i això ha portat Àurea a realitzar diferents formacions per ampliar els seus estudis, com ara el Curs Superior de Cura d’Animals Salvatges i Zoològics i el d‘Auxiliar Tècnic Veterinari, amb els quals desenvolupa les funcions d’atenció al client a l‘Hospital Mediterrani Veterinaris amb una gran entesa entre els clients. Assessorar i informar els propietaris de mascotes segons els criteris de l’Hospital Mediterrani Veterinaris sobre l‘alimentació i la cura de l’animal, buscant solucions individualitzades, és una de les principals tasques d’Àurea.

Sempre ha exercit en feines relacionades amb l‘atenció al client. Una trajectòria llarga i plena d’experiències en diverses empreses (Aquopolis, Port Aventura, Hotel Salauris, El Corte Inglés, Barclays, Càmping Caledonia). Actualment les seves mascotes, un gos i dos gats, completen el seu entorn familiar.

Esther Rodríguez

Esther Rodríguez

Atenció al client.

Esther, amb la seva formació com a Auxiliar Tècnic Veterinari, desenvolupa les funcions d‘Atenció al Client a la sala de recepció de l’Hospital Mediterrani Veterinaris, ja que coordina la feina dels veterinaris amb les mascotes quan arriben i quan se‘n van. A més, s’encarrega de fer tots els seguiments de recordatoris dels casos, per tal d‘elevar el compliment per part de tothom. Esther dóna suport a la gerència i s’encarrega també de la facturació.

Superació i continuar amb la seva formació és el dia a dia d‘Esther, per això continua assistint a cursos d’atenció al client. Els valors que defensa cap a les mascotes són respecte, responsabilitat i afecte, sense oblidar les necessitats dels propietaris, que són, principalment, escolta, rapidesa i excel·lent comunicació.

Coia Canela

Coia Canela

Perruqueria i bellesa canina.

Abans d’iniciar-se en la perruqueria comercial treballava només amb exemplars de la raça West HighLand White Terrier que es presentaven en exposicions nacionals i internacionals de bellesa canina, utilitzant amb destresa la tècnica del stripping. Ha adquirit formació de la mà de grans professionals perruquers i criadors del moment, com són J. Pastor (Alborada Kennels) i Julian Oliva.

Medalla de Plata obtinguda al campionat internacional de perruqueria canina CASTELLARGROOM- 2008. El que més valora la Coia és un bon assessorament de com cuidar la pell de les nostres mascotes, així com mostrar quina mena de raspalls o cosmètica utilitzar segons el tipus de pèl i condicions de vida de la mascota. Actualment es dedica a la cria de Skye Terrier i de West HighLand Whitte Terrier sota l’afix “Del Burga”, i es presenta a exposicions de bellesa tant nacionals com internacionals.

Roger Rins

Roger Rins

Servei: auxiliar veterinari.

L’any 2005 va començar a realitzar pràctiques en forma de voluntariat a Mediterrani Veterinaris, i un any després va passar a formar part de l’equip com a auxiliar. Des de sempre ha dirigit els seus passos cap al món natural, tant en l‘àmbit personal i lúdic, com en l’àmbit professional. El món animal i la botànica, i el medi ambient en general, sempre han estat la seva passió.

Ha compaginat, durant deu anys, la feina a Mediterrani Veterinaris amb la de l’equip de Parcs i Zones Verdes de l‘Ajuntament de Reus, i es dedica de forma exclusiva a la clínica de petits animals des del 2014. Durant tot aquest període s’ha format en els diferents camps que requereix el lloc de treball, per seguir desenvolupant la feina de forma eficient, principalment en l’àmbit d’anestesiologia, nutrició i cura dels animals hospitalitzats. La seva feina engloba múltiples tasques, totes elles molt gratificants a l’estar dirigides a la cura dels animals. Així mateix, es pot gaudir del dinamisme i variabilitat de les jornades de treball, totes elles amb infinitat de pacients i situacions que requereixen l’atenció del nostre equip.

Isaac Ramírez

Isaac Ramírez

Servei: auxiliar veterinari.

Llicenciat en Biologia l’any 2010, especialitzat en Zoologia. Durant la carrera es dedica a la cura i tractament dels animals de l’antic Parc Zoològic de València. El mateix any finalitza el curs d’Auxiliar Tècnic Veterinari i comença la seva activitat pràctica en la clínica de petits animals. També assisteix a cursos sobre medicina d’animals exòtics, en especial rèptils.

Treballa a l’Hospital Mediterrani Veterinaris des del 2011, on les seves principals tasques són el suport en la pràctica diària de l’equip veterinari, la vigilància dels pacients hospitalitzats i l’assistència a quiròfan.

Estigues al dia de les darreres innovacions

Forma’t

Els professionals de l’Hospital Mediterrani Veterinaris imparteixen formació a estudiants i veterinaris a l’Aula de Formació del centre. A l’espai, totalment equipat, també es realitzen cursos periòdics per a la plantilla de l’hospital. Així mateix, s’organitzen formacions i seminaris de diverses especialitats als quals es convida veterinaris col·laboradors amb el centre.