Servei 24 hores

Els nostres pacients estan atesos ininterrompudament pel nostre equip veterinari i d’auxiliars, 24 hores els 365 dies de l’any.

Tots treballem conjuntament. Aquest factor és decisiu, ja que amb freqüència la vida d’un animal depèn de poder detectar a temps qualsevol variació en la seva evolució clínica.

Disposem d’un protocol d’atenció al client per poder-te atendre i informar de l’estat de la teva mascota en els terminis establerts.

Urgències

L’Hospital Mediterrani Veterinaris disposa de Servei permanent d’Urgències, 24 hores, 365 dies a l’any.

L’equip d’Urgències de l’Hospital Mediterrani Veterinaris el compon el mateix equip de veterinaris de dia, són veterinaris i auxiliars amb una gran experiència que pertanyen al quadre mèdic fix de l’Hospital. Això dóna lloc a què l’equip sigui expert en medicina interna, i existeix un control més gran en el seguiment dels casos. Treballem tots junts.

Hospitalització

Amb el servei d’Hospitalització a l’Hospital Mediterrani Veterinaris aportem:

  • Dues sales totalment separades per a les hospitalitzacions de gossos i gats.
  • Són sales climatitzades on normalment la temperatura es manté entre 23 i 28 graus, en funció de l’època de l’any i de la patologia dels animals ingressats.
  • Pensem en tots els detalls per oferir la millor qualitat possible.

Laboratori

Les anàlisis clíniques veterinàries engloben una sèrie de proves que donen informació als nostres veterinaris per ajudar a determinar el diagnòstic de certes patologies que afecten els nostres animals.

Perruqueria

A l’Hospital Mediterrani Veterinaris no només cuidem de la salut dels animals de companyia, a més també volem que se sentin còmodes i cuidats per tal que presumeixis de la seva bellesa. Per ajudar-te a aconseguir-ho, posem a la teva disposició un servei professional de perruqueria canina i felina.

Botiga especialitzada

A la nostra botiga especialitzada hi trobaràs productes de qualitat i adaptats a les diferents necessitats terapèutiques de l’animal en funció de la raça, el pes, l’edat, l’activitat, etc. Els nostres professionals et podran assessorar en la teva compra perquè sempre adquireixis el millor per a la teva mascota.

Programes de control de pes

Cuidar bé l’alimentació del teu animal de companyia és fonamental perquè es mantingui sa, i un bon assessorament en aquesta matèria és clau.

Els professionals de l’Hospital Mediterrani Veterinaris t’assessorem sobre la millor dieta per tal que la teva mascota satisfaci totes les seves necessitats. Comptem amb les millors gammes d’alimentació (tant humida com seca), dietes de manteniment, així com de prescripció mèdica.